Fredrik Lundman

The Swedish Cowboy – Fredrik Lundman

Fredrik Lundman ”The Swedish Cowboy” är en artist som har spelat och sjungit i hela sitt liv. Han behärskar flera instrument, men gitarren är hans huvudinstrument.

Fredrik har vigt sitt liv åt countrymusiken. Äkthet och ärlighet genomsyrar The Swedish CowboyS musik, vilket han visade prov på under sin medverkan i Idol 2021 där han charmade det svenska folket.

Genom sin otroligt fina och mörka sångröst gjorde Fredrik sig också känd via Talang samt WCOPA, World Championship Of Performing Arts i Los Angeles där han fick medalj i samtliga genrer han tävlade i:  en guldmedalj, två silvermedaljer och ett brons.

The Swedish Cowboy är grym på att trollbinda och underhålla sin publik och levererar alltid fullt ut på scen – där trivs The Swedish Cowboy som mest och bäst!

Fredrik släppte sina första egna låtar ”Stay Country” och ”Fear Of Love” våren 2022 och mer är att vänta av Fredrik Lundman – The Swedish Cowboy.

Sagt om Fredrik:

”Du levererar ju en Hel Show! Det är ju det Här vi vill ha – vi vill ha en riktig Artist – Ja, jag tycker du Äger Fredrik!”
”Du bottnar i äkthet, du bottnar i ärlighet, du bottnar i din Talang  å du är hela tiden Helt rätt. Du har den här Stylen i ditt DNA och Då blir det Äkta – så är det. Jag fick en tår i ögat…för du låter som Leonard Cohens son! Heeelt otrooligt alltså! Du är ingen kille som går på en upptrampad väg…..vilket gör att du e’ helt Unikum och det kommer du att få en väldigt fast och stadig Fanbase på…”
– Anders Bagge

”De jag känner i Sverige som kan komma i närheten av Din Basröst är Christer Sjögren och Ebbot. Jag vill att de tittar på det här för de kommer att kissa i byxan, å det vill jag!”
– Alexander Kronlund

-”Fredrik, när du tog de där sista tonerna trodde jag att det var Elvis Själ som var här i rummet, å Det menar jag på riktigt! Det var som att hans själ med allt han gick igenom medans han levde kom in… Det här var Sååå Vackert och tack så hemskt mycket för att vi fick ta del av det här”
– Kishti Tomita

”Stämningen här inne kokade….asså jag blundade å bara – Är vi i Nashville!?! Du tar dig an publiken – We LOVE that!”
– Katia Mosally

”Du har en Skööön röst, väldigt behaglig att lyssna på. Fredrik är lika djup som Christer Sjögren, DET är Imponerande!
”Jag gillar din röst, den är väldigt speciell!”
– Charlotte Perelli

”Jag gillar också Fredriks röst. Han har en viss charm o en en viss karaktär på rösten som gör att han är lite annorlunda”
– Bert Carlsson

”Du behöver inte göra annat än att Sjunga i framtiden! Snyggt jobbat Fredrik!….om Johnny Cash levde så skulle han nog Lyfta på hatten”
– Markoolio

”Jag blev väldigt smickrad och glad över Fredriks version av Stad I Ljus… Hälsa honom lycka till inför fortsättningen!”
– Tommy Körberg

”Ingen har någonsin förkroppsligat uttrycket – att få göra sin grej – på det sättet som du gjort Fredrik, … å det tackar vi för!”
– Per Lernström

Skicka intresseanmälan för Fredrik Lundman