Alex Schulman

Författare, skribent och poddare.

Alex har jobbat som journalist, bloggare och som programledare i radio och TV. Sommaren 2012 startade Alex Schulman den hyllade, flerfaldigt prisade och populära podcasten Alex & Sigges podcast tillsammans med Sigge Eklund. Podcasten har flera hundra tusen lyssnare varje vecka. Schulman var under många år profilerad krönikör i Aftonbladet, där han också gjorde TV-programmet Schulman Show vilken numer är en podcast. Sedan juli 2016 skriver han krönikor och nu senast i Dagens Nyheter.

Som författare gjorde Alex debut 2009 med romanen Skynda att älska som blev hyllad av kritikerna och en stor försäljningsframgång. Sen dess har han hunnit med ytterligare fyra böcker: Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött,  Glöm migBränn alla mina brev och Överlevarna som är Alex stora internationella genombrott.

Alex har även släppt böckerna Tid: livet är inte kronologiskt och Rum: en roadtrip genom psyket vilka han skrivit tillsammans med Sigge Eklund.

På scen har Alex gjort flera föreställningar, bl.a. Älska mig, Meningen med livetLIVE och flera livepodturnéer. Schulman har både skrivit och regisserat Tröstrapporter (Dramaten 2020).

Alex Schulman agerar moderator och konferencier i både stora och små sammanhang och föreläser vid speciella tillfällen.

Skicka intresseanmälan för Alex Schulman