Personerna bakom

Vi är Promotor

Tove är civilekonom, med examen från Handelshögskolan i Stockholm, med organisation och ledarskap som inriktning. Sedan sin examen 2004 har Tove jobbat med management för artister och varit agent för medieprofiler, först på Hagenburg Law, Media and Management och därefter på MA Nyköping. Med många års erfarenhet från förhandling, koordination, avtalsskrivning och rådgivning är Tove en agent att tryggt luta sig mot.
Nyköpingsentreprenören som för drygt 20 år sen startade redovisningsbyrån MAREDO Ekonomi AB som idag tar hand om ekonomin hos en stor del av Sveriges artister och medieprofiler. Under 2000-talet var Mathias verksam i managementbolaget Hagenburg Law, Media and Management AB med stor framgång. Med ett starkt driv och bred erfarenhet är Mathias en nyckelspelare i den svenska medievärlden. Mathias känns även igen som programledare för Plus i SVT och Lyxfällan i TV3.

Richard är i grunden kommersiell affärsjurist med lång erfarenhet av arbete och förhandlingar inom medie- och underhållningsbranschen. Erfarenheten täcker in förhandlingar och avtalsskrivningar rörande till exempel producentavtal, Joint Venture-avtal, distributionsavtal och licensavtal. Som verksam advokat har Richard under flera år även varit rådgivare åt idrottsutövare inom bland annat alpin skidåkning och fotboll.

Under studietiden startade och drev Richard ett företag som sålde paketresor och biljetter till Formel1-lopp.

Personerna bakom

Vill du veta mer om oss?

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!