Om oss

Vad vi gör

Promotor är ett ledande managementbolag som representerar framstående individer och ägarledda företag verksamma inom en mångfald av områden inklusive sport, media, musik, scen- och filmproduktion samt underhållning. Vi hjälper våra klienter med förhandlingar, rådgivning, ekonomi, förfrågningar, press och avtal.

Med en omfattande och varierad erfarenhet inom medieindustrin besitter vi en unik förmåga att vägleda våra klienter i både strategiska och praktiska beslut. Genom att ta över dessa ansvarsområden möjliggör vi för dem att fullt ut fokusera på sina primära uppgifter.

Promotor hjälper även företag och byråer med framtagande av strategisk planering för att skapa synergier med välkända profiler inom sport, media, musik, scen- och filmproduktion och underhållning

Richard Promotor

Vår idé

Promotor arbetar med att på ett dedikerat och ödmjukt sätt komplettera och förstärka våra klienter i deras yrkesroll med målet att förbättra deras effektivitet och lönsamhet. Genom detta stöd möjliggör vi för klienten att helt ägna sig åt att genomföra sitt huvudsakliga uppdrag.

Varför Promotor?

Det ställs allt högre krav på aktörer verksamma inom sport, media, musik, scen- och filmproduktion och underhållning.

För att lyckas som mediaprofil eller programledare krävs inte bara talang utan även en förståelse inom områden som ekonomi, juridik och administration. Det sträcker sig vidare till att behärska strategisk karriärplanering, maximera intäkter, etablera smarta samarbeten och kontinuerligt bevaka marknaden.

Hos Promotor är vårt mål att bli det självklara valet för dessa individer genom att förvalta deras karriärer och erbjuda vägledning.

Vill du veta mer om oss?

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!