Anders Bagge

Det finns nog ingen i Sverige som inte vet vem Anders Bagge är. Med sitt vänliga leende och sympatiska framtoning har han etablerat en plats i många hjärtan och är idag en av Sveriges folkkäraste profiler.

Anders Julsingel fortsätter skina! Lyssna på hela låten HÄR.

Anders har brunnit för musik sedan barnsben och hängde ofta med sin pappa i studion. Under sina år i skolan var Anders med i flera band och i slutet av 90-talet startade han ”Murlyn Music”, ett produktionsbolag som rönt stora internationella framgångar. Anders har jobbat med världsartister som J.Lo, Madonna, Celine Dion, Janet Jackson, Santana och Enrique Iglesias.

Anders Bagge är med sin stora charm och profession, en erfaren TV-personlighet som har medverkat i många populära tv-program. Allt från Körslaget, Fågelprogram, Hela Kändissverige bakar, till Bagges Hemlösa Hundar och realityserien Cirkus Bagge. För många är Anders mest igenkänd för sin medverkan i IDOL-juryn på TV4 där han under 11 år bidragit med värme, skratt och musikkunskap.

Utöver musik och tv, jobbar Anders även med utvalda ambassadörsuppdrag och håller inspirerande föreläsningar om ADHD, sin personliga resa och hur man vänder motgång till framgång.

Slutsatser från ett innehållsrikt liv. 

I detta scensamtal kommer Anders Bagge att berätta om hur han har kommit att vara där han är idag.  

Moderatorn Fredrik Sandberg kommer att lotsa såväl Anders som publiken genom en händelserik resa från Sollentuna till Ekerö, via diverse spännande platser och händelser.  

I samtalet kommer Anders att prata om såväl sin musik, sin kärlek till hundar, sin ADHD, sina inspirationskällor samt även om hur det är att vara en person som inte har “lagom” i sin repertoar och hur just det påverkar hans relation till arbete, mat, alkohol och sociala relationer. 

Under 60* minuter bjuder Anders Bagge på många skratt, några tårar och såklart lite musik. 

*Fast han kan få feeling, då kan det bli längre. 

Anders Bagge, med myror i brallorna.

(Och huvudet fullt av musik.)

I den här avskalade och nakna föreläsningen berättar Anders Bagge om sin ADHD i ett samtal med moderatorn Fredrik Sandberg. I föreläsningen får vi följa Anders liv med ADHD, från tiden som odiagnostiserat barn fram till hur det ser ut nu några år efter att han fått sin diagnos. 

Berättelsen tar avstamp i Anders egna erfarenheter av ett liv som pusselbiten som aldrig passar in och bjuder på en hel del skratt och kanske också någon tår. Dessutom får publiken ta del av Anders bästa knep och trix för att hantera vardagen när man har huvudet är fullt av hundar, musik och pingpongbollar.

Under 60-90 minuter pratar Anders och Fredrik om hur livet ser ut för en högpresterande person med ADHD och belyser både positiva OCH negativa sidor av hur det är att leva med ADHD. 

Kom och titta, föreläsningen är rolig och lärorik för alla, inte bara för de med ADHD.

Anders Bagge om motivation.

Vad får dig att hitta energin att fortsätta sträva uppåt när det redan går bra?

Hur hittar du kraften att börja om på nytt när det som gick bra förut inte längre räcker till?

Med avstamp i sin långa karriär inom musikindustrin berättar Anders Bagge, i ett samtal med moderatorn Fredrik Sandberg, om hur han hittat energi för att sträva vidare i såväl med- som motgång. Under åren som låtskrivare, producent och medlem i Idol-juryn har Anders träffat på och arbetat med en mängd spännande personer, allt ifrån superstjärnor till ungdomar som tar sina allra första steg i musikbranschen. Dessa möten har, förutom att ge underlag till en massa dråpliga anekdoter, också gett Anders Bagge en verktygslåda med motivationsknep som han nu för första gången delar med sig av.

Under ca 60 minuter kommer publiken att bjudas på tänkvärda råd, handfasta tips, lite musik och ett och annat skratt.

Med stor erfarenhet, kunskap och personlig charm är Anders en av de mest efterfrågade TV-personligheterna.

Sociala medier:

Skicka intresseanmälan för Anders Bagge