Anders Lundin

Anders Lundin är en av våra mest folkkära programledare!

Anders Lundin är en av våra mest folkkära programledare!

Anders är ständigt aktuell som programledare. De senaste åren främst i RobinsonMitt i naturen och i det både Emmy- och Kristallenprisade underhållningsprogrammet Allt för Sverige. Han är naturexpert i SVT:s ”Muren” och återkommande tävlande i Filiip&Fredriks ”Alla mot Alla”. Dessförinnan har vi kunnat se Anders som programledare i bland annat Det kommer mera, Allsång på Skansen, Bullen, Melodifestivalen och Eurovision.

Sitt historiska kunnande visar Anders Lundin prov på i podcasten  Folkets historia där lyssnarna får uppleva dramatiserade historiska skeenden ur de vanliga människornas, ur folkets perspektiv. 

Lundin har lett stora galor såsom Grammisgalan, Världens Barngala, rest jorden runt som reporter för Packat och Klart, synts i krogshowen REA. På senare år har Anders också skrivit manus till två succépjäser på Uppsala stadsteater:”Ett skri i natten”,  musikföreställningen ”OlofOlof”. Dialogen till långköraren ”Mamma Mia – the Party” är även den skriven av Lundin. Det har blivit två skivor i eget namn, det senaste – ”Här är jag nu” – kom 2020 och ingen som växte upp under 90 eller 00-talet kan ha missat musikvideorna och låtarna som Anders gjorde ihop med Lars in de Betou som resulterade i 3 grammisnomineringar innan grammisen äntligen kammades hem 2004. Tre sommarprat i P1 har det också hunnit bli: 1995, 1999 och 2009. 

Anders Lundin anlitar du med fördel som föreläsare, konferencier och programledare. Oavsett det gäller den interna kick-offen, konferensen, kundarrangemanget eller ett möte gör Anders stora engagemang, långa erfarenhet, breda och varierande bakgrund honom till en mycket populär och uppskattad samarbetspartner.

Föreläsning: Att våga fast man inte törs 

Detta är föreläsningen som Anders framträder med på inspirationsdagar och företagsevent runt om i landet och pratar om hur man faktiskt kan ta sig fram i livet utan tydliga mål eller ett kaxigt självförtroende och till slut förvåna sig själv med att komma riktigt långt. På sitt engagerande sätt pratar Anders om hur man kan ta sig an utmaningar och hinder som till att börja med ter sig skrämmande och oöverkomliga.  En timmes prat som inspirerar till att kanske ta chansen när den kommer eller hitta möjligheten man inte trodde fanns och säga Ja, fast man egentligen inte vågar. 

Föreställning: På tu man hand!

Anders turnerar med sin föreställning På tu man hand. Lite som stillasittande vismusikal eller kanske som ett sommarpratarprogram, fast live och med bara egna låtar. Anders långa slingrande bana har såklart resulterat i lika vindlande historier och tankar som pockar på och vill ut. I föreställningen tas publiken med på en vandring från den första lägereld som människan tände till den senaste skrivaren Anders slog sönder. För allt vi åstadkom på vägen blev ju inte jättebra. Vi får höra om pappan som inte kunde sluta bygga verandor, om mamman som flydde från en sönderbombad stad och om lönlösa dragspels lektioner inför Allsång på Skansen. Det är eftertänksamt och roligt om vart annat, prat och låtar med Anders på gitarr med en sjutusan till basist i Jonas Olofson bredvid. 

Skicka intresseanmälan för Anders Lundin