Arantxa Álvarez

Arantxa Álvarez är programledare, sångerska, skådespelare och radiopratare som med sin charm, humor och smarta snabbhet tagit Sverige med storm!

Arantxa Álvarez är programledare, sångerska, skådespelare och radiopratare som med sin charm, humor och smarta snabbhet tagit Sverige med storm!

Arantxa (uttalas Arancha) syntes i tv redan 2013 då hon tävlade i Idol och ett par år senare återvände hon för att programleda Idol Extra.

Arantxa har varit programledare för Morgonpasset i P3 i flera år och har sedan dess i stort sett gjort de flesta program man kan göra i P3: Morgonpasset, Musikhjälpen, Helgen, Fredag, Osignat, Relationsradion m.fl. 2021-2022 hördes Arantxa tillsammans med Anders Bagge i programmet Maracas (Mix Megapol). Under 2022 lanserades Arantxas egen podcast Arantxa: might delete never (Bauer).

Arantxa har programlett Big Brother och gjorde stor succé som en del av den fasta panelen i Bäst i Test i SVT. 2022 var Arantxa programledare för galan Tillsammans mot cancer (TV4) i duo med Anna Brolin och en av programledarna för Världens barn (SVT).

I TV har Arantxa även synts i program såsom Unmasked Singer (TV4), Dragrace Sweden (SVT), Morgonshowen (SVT), Random Mix (SVT), Makeriet (UR), Ridiculousness Sverige (MTV) och Fatta historia (UR).

Hösten 2021 hade Arantxa den stora äran att programleda direktsändningen från Stockholm, som inledde den historiska världsomspännande presentationen av Abba återkomst.

Aranxtas stora musikintresse har bl.a. lett till att hon suttit med i ESC-juryn och mello-juryn. Hon lärde sig att spela gitarr i 12-årsåldern och har haft rockband.

2021 hade filmen Sing 2 premiär, där man kan höra Arantxa i rollen som Nooshy. Man har också kunnat se Arantxa i roller i serier som Padeldrömmar (TV4) och Borta Bäst (SVT).

Arantxa kan bokas som moderator och konferencier och är trespråkig: svenska, engelska och spanska.

Se Arantxas showreel här!

Sociala medier:

Skicka intresseanmälan för Arantxa Álvarez