Charlie Söderberg

Programledare, föreläsare, författare, rikedomscoach och poddare.

Programledare, föreläsare, författare, rikedomscoach och poddare.

Charlie Söderberg är tv-profilen som blev rikedomscoachen nummer ett för hela Svenska folket via Lyxfällan, SVT Plus och Tonårsbossen. Charlie har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i vårt liv och är författare till böckerna ”Kulor, cash och kosing” och ”Ett rikare liv! : en bok om din tid och dina pengar”. För sitt föreläsande har Charlie bland annat mottagit priset Årets finansiella folkbildare.

”Jag vill visa världen att genom att göra ekonomi roligt kan vi förändra människors liv. Det är därför jag går upp på morgonen!” – Charlie Söderberg, föreläsare och rikedomscoach

Hittills har mer än 100 000 människor besökt Charlies föreläsningar för att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi. Det här är ingen vanlig ekonomiföreläsare med fonder, sparförmaningar och excelkalkyler. Charlie inspirerar och utmanar dig att se dig själv, dina möjligheter och ekonomi på ett nytt sätt. Föreläsningen konkretiserar moderna ekonomiska teorier, finansiell läskunnighet och beteendevetenskap. Den är en blandning av humor, käftsmällar och konkreta råd.

Några rader om den från en kund i Åmål som anlitade Charlie för en föreläsning:

”Vägen till ett rikare liv” gav oss en tankeställare med tanke på hur dagens samhälle ser ut med en ständig stress och press från alla håll och kanter. Det är inget som påverkar oss så mycket som en egen vision. Charlie delade med sig gripande händelser som skett i hans liv och fick en att inse vad sårbart livet kan vara. Det är bara en själv som kan bestämma vad ett rikare liv är för en själv, fysisk rikedom, inre rikedom, flödet av tid, pengar mm eller kanske rentav alla tre områden. 

En fängslade föreläsning som gav inspiration, kraft och reflektioner att ställa till sitt inre jag. Ingen lämnade aulan utan att Charlie hade satt ett fotavtryck hos var och en! Han fick en del åhörare att fälla en och annan tår.

– Anna Karlsson, Konsument- och skuldrådgivare, Integrations- och Arbetsmarknadsförvaltningen, Åmåls Kommun.

Missa inte programledarduon Charlie och Mathias podd. ”Ekonomi på Riktigt med Charlie & Mathias” är en podd om vardagsekonomi för vanliga människor – på riktigt. Den sänds varje vecka och finns där poddar finns.

Skicka intresseanmälan för Charlie Söderberg