Claudia Galli Concha

En av Sveriges största och mest engagerande influencers. En stark profil med bred och stor erfarenhet av showbusiness.

Claudia Galli Concha är en stark och självklar profil och är en av Sveriges mest engagerande sociala influencers. Hon driver ett välbesökt och engagerande Instagram-konto som växer varje månad. Hon har även en lång och spännande bakgrund inom film, TV och radio.

Redan när Claudia som 14-åring för första gången stod framför en kamera så visste hon att hon hade hittat rätt. I TV-såpan Skilda Världar, med 1,5 miljoner tittare per avsnitt, fick Claudia som 18-åring rollen som Frida. Och Claudias fanskara växte snabbt.

Claudia har förmågan att ta sig an varierande uppdrag, vilket visar hennes bredd. Hon har stått på Oscarsteaterns scen för utsålda hus, spelat huvudroller i TV-serier som Svensson Svensson och Starke Man, underhållit i Parlamentet, varit programledare i radio för Morgonpasset i P3 och varit flitig gästprogramledare i RIX MorronZoo. Vi har även sett Claudia som programledare för barnprogrammet ”Bulldog” och realityprogrammet ”Huset fullt av hundar” i SVT.

2010 blev hon ett med hela svenska folket när hon dansade hem en andraplats i ”Let´s Dance” och strax efter det tog hon sig an huvudrollen som författaren Erica Falck i ”Fjällbackamorden”, dramatiseringen av Camilla Läckbergs böcker som visades i SVT.

När Claudia tog plats i Mästerkocken VIP (TV4) vann hon både juryns och folkets hjärtan, samtidigt som filmen SUEDI, som hon både producerat och spelar en av rollerna i, gjorde stor succé på Viaplay (1,5 miljoner unika tittare).

Hösten 2023 medverkade Claudia i TV4’s mordmysterieprogram Förrädarna där deltagarna sätts på tuffa psykologiska prov för att lista ut vilka som är förrädare. 

Claudia är en uppskattad och efterfrågad konferencier och moderator. T.ex. har hon varit moderator på Aller Medias stora events: Nordic Summit, She Summit och Aller Media Dagen.

Skicka intresseanmälan för Claudia Galli Concha