Ella Engström

Serien som gjort succé i USA och amerikanerna har verkligen tagit både serien och Ella till sig i sina hjärtan. 

Ella beskrivs som en ”Mama bear of love and strength” då hon med stort hjärta guidar de medverkande att döstäda och fatta tuffa beslut genom sin tydlighet. Med glimten i ögat ger hon dem en stor spark i baken samtidigt som hon visar en stor empati. Hon ger deltagarna stöd och kramar så pass så att en ”Ella hug” har blivit ett begrepp bland tittarna. 

Serien är nu inköpt till Sverige och sänds på SVT ”Den Svenska konsten att döstäda” 

Som en av programledarna i succéserien The Gentle art of Swedish Death cleaning har hon blivit Sveriges kändaste ”ordningskonsult / döstädare”

Ella är CEO och grundaren av familjeföretaget Engsroom där hon hjälper folk att rensa och organisera samt inreda. Genom sin helhets metod Room², hjälper hon sina klienter se sitt hem med nya ögon. Hon skapar stöttande strukturer som hjälper till i vardagspusslet. Ellas passion är att hjälpa andra få till ett hem med en hållbar ordning! Att designa ett liv där du får tid över för det som är viktigt för dig och slipper känna en massa onödig stress. Hemmet ska vara den plats där du kan ladda dina batterier ”Ditt hem är en reflektion av dig, så gör det till en underbar plats att vara på” säger hon. 

Med sin tidigare erfarenhet inom retail industrin där Ella arbetat i över 25 år har hon i olika ledande befattningar hjälpt stora kedjor bygga och utveckla deras varumärke. I roller som tex konceptutvecklare och visual merchandiser samt space planner manager har Ella genom åren arbetat med att utveckla sortiment, samt butikskoncept. Hon har även en stor vana av att leda andra och att arbeta med människor och företag i stor förändring.

Under sin tid inom retail industrin såg Ella många likheter hur framtagandet av ett framgångsrikt butikskoncept och sortiment tas fram och att dessa delar också kunde appliceras in i hemmets miljö. Genom att se på helheten så som flöden i boendet samt mängden och placering av våra prylar. Det var så hennes metod Room² växte fram ett helhetskoncept för hemmet.

Ella är en uppskattad föreläsare och utbildare och har även varit lärare för blivande visual merchandisers över hela Sverige, hon har även hållit utbildningar i ledarskap och arbetsmetodik. Hitta även Ella på Instagram, Spotify, YouTube eller hennes egna hemsida:

“The Gentle Art of Swedish Death Cleaning is your new Reality-TV addiction”

 –Rolling Stone

“A delight journey of laughter and hope”-TV insider

“Aims to help you organize your home- and mind” – USA today 

“Bringing to life a cleaning style that aims to declutter both your space and soul” – CBS news

Skicka intresseanmälan för Ella Engström