Fredrik Warg

Fredrik Warg är en f.d. professionell hockeyspelare som numera verkar inom tv, media och kommunikation.

Fredrik Warg är en f.d. professionell hockeyspelare som numera verkar inom tv, media och kommunikation.

Uppdragsgivare genom åren är till exempel TV4, ATG, CMore, Svenska Ishockeyförbundet och Svenska Spel.

Fredrik har spelat 17 säsonger inom den professionella hockeyn varav 14 säsonger i SHL, 1 säsong i KHL (Ryssland), i DEL (Tyskland) och 70 landskamper för Tre Kronor. Hockeylivet fick ett abrupt slut 2014 då en nackskada satte stopp för vidare spel och en helt ny identitet skulle skapas utanför hockeyn.

Fredrik brinner för att försöka visa människan bakom framgångarna och vilket kom till uttryck i reportageserien med hockeyallsvenska profiler på Cmore´s ”Wargen kommer!” och som du kan se här.

Med alla sina erfarenheter som elitidrottare på högsta nivå föreläser Fredrik om hetsen inom ungdomsidrott, vikten av att hålla på med flera idrotter i unga år, resan från Boliden ut i hockeyvärlden och om den ideella kraften i föreningar – att investera i dina barns uppväxt. Fredrik medverkar även i ett samarbete med Svenska Ishockeyförbundet kring just hetsen inom ungdomshockeyn och vikten av att hålla på med fler idrotter i unga år.

Fredrik har även jobbat som ankare för Studio Oddset (bland annat i Hockey-VM i Bratislava) där han gjorde dagliga reportage runt Tre Kronors spelare, ledare och fans.

Fredrik bokas som moderator, expertkommentator och för konferencier-uppdrag.

Sociala medier:

Skicka intresseanmälan för Fredrik Warg