Johanna Lind Bagge

Hudvårdsguru och expert inom skönhet och hälsa. Entreprenör och PR-kvinna, Tv-profil och sist men inte minst en stor djurälskare!

Johanna började sin resa då hon blev Fröken Sverige 1993 som tog henne till Miss Universum och en karriär med modell- och reklamarbeten samt PR-och TV uppdrag i Sverige och utomlands.

En av Sveriges främsta hudterapeuter och expert inom skönhet och hälsa. Med sina 30 år i branschen har hon varit delaktig i att etablera många av idag välkända hudvårdsmärken och koncept i det selektiva och semi-selektiva segmentet samt vidareutbildat hudterapeuter och spa-terapeuter.

Förutom sin profession inom hudvård, skönhet och hälsa arrangerar hon populära skräddarsydda event och föreläser för kvinnor inom detta område.

Ambassadör för 1.6 Miljoner klubben som jobbar med kvinnors hälsa.

Förutom sin profession driver hon idag sina egen JLB Kollektion inom Joy, Life & Beauty kategorin som innefattar: mode, välbefinnande och skönhet/hälsa. Driver egen webbbutik med selekterade handplockade och egna produkter inom området: Joy, Life & Beauty.

Arbetar med selekterade reklam, och PR-uppdrag samt bloggar och skriver för Sveriges största magasin för kvinnor – Femina. Arbetar även med selektiva tv-uppdrag och medverkat i reality serien: Cirkus Bagge som gjordes tillsammans med sin man, Anders Bagge.

En stor djurälskare och djurrättsambassadör och brinner för allt som har puls. Uppväxt med massor av djur och hundar och livet idag består fortfarande av massor av hundar och även hästar. Djur är hälsa och välbefinnande! Ambassadör för Agria.

Sociala medier:

Skicka intresseanmälan för Johanna Lind Bagge