Klas Hallberg

Klas Hallberg är inte bara en av Sveriges bästa föreläsare – han är rent utav en av världens nio bästa!

Klas Hallberg är inte bara en av Sveriges bästa föreläsare – han är rent utav en av världens nio bästa!

Klas har föreläst i 25 år och genomfört 2 500 scenframträdanden. Han är som en ”egen kategori” bland landets föreläsare. Det som gör honom unik är hans otroliga förmåga att blanda humor med allvar och skapa autentiska upplevelser. Det finns ingen som är så bra på att möta en grupp som själva tycker sig vara skeptiker. Klas är på riktigt. Han är ofattbart träffsäker och makalöst rolig.

En av världens nio bästa föreläsare.

Klas har fått en mängd priser. Han har utsetts till ”årets talare” vid flertalet tillfällen och fick 2018 Stora Talarpriset. Men inte nog med detta. Han är också ”rejtad” som en av bästa talare av organisationen SpeakerRating. Endast nio personer i hela världen, av de 5000 talare som rankats av den oberoende organisationen, har uppnått den nivå som kallas Diamond Speaker. Nu sällar sig Klas till skaran där bland andra Eddie Izzard, Michelle Obama och Anthony Robbins återfinns.

Torsdagen 14 februari 2019 mottog Klas utmärkelsen av grundaren David JP Phillips som säger:

“Klas är i en klass för sig, en briljant presentatör som under sina 20 år som föreläsare målmedvetet och konsekvent jobbat in teknik efter teknik på ett sätt som få föreläsare har. Att se Klas på scenen är som att betrakta en perfekt koordinerad symfoniorkester som ger dig i publiken bästa tänkbara upplevelse där och då och även när du lämnar lokalen. Hatten av för Klas! Jag är galet, galet stolt att få dela ut Sveriges första Diamond Speaker ackreditering.”

Filosof med humor.

Klas förenar existentiellt djup med vardaglig humor på ett elegant vis. Vår bästa jämförelse är nog en modernare variant av Tage Danielsson. Han skräddarsyr sina föreläsningar så att de blir relevanta för sammanhanget med intressanta, träffsäkra och inspirerande berättelser och budskap.

Klas har skrivit flertalet böcker, bl.a. ”Hångla mer!”, ”Varför växer gräset”, ”Hedra Mysteriet”, ”YCDBRALAI” och ”Hela Sverige hånglar”, som sålts i mer än en kvarts miljon exemplar.

Han figurerar regelbundet som husfilosof i radio och TV, och förutom rena föreläsningar kan han vara konferencier eller programledare.

Skicka intresseanmälan för Klas Hallberg