Kristoffer Triumf

Kristoffer Triumf
Fotograf: Andreas Lind
Kristoffer har med sina intervjupoddar lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett både nyfiket och avslappnat sätt fått fler än 450 kreatörer, underhållare och makthavare att öppna upp och dela med sig av sina erfarenheter.

Kristoffer Triumf är född 1974 och uppvuxen i Strängnäs. Via krokiga vägar kom han att arbeta de första 15 åren av sin karriär med journalistik och reklam. 2011 utvecklade han tillsammans med Filip & Fredrik formatet Breaking News, och startade i samma veva en sporadisk karriär som komiker.

Sedan mars 2012 driver han Skandinaviens största intervjupodcast Värvet. 2013 nominerades han till Stora Journalistpriset som Årets förnyare för sitt arbete med Värvet. Sommaren 2014 började Värvet International sändas parallellt med de vanliga avsnitten. Med gäster som Noel Gallagher, David Fincher, Bill Maher, och Caitlin Moran.

Våren 2021 lanserade Kristoffer tillsammans med kocken Siri Barje Sveriges första cookalong-podcast ”Tack för Maten” där de lagar vardagsmat för alla oss som någon gång stått i matvarubutiken med panik – vad ska vi äta ikväll?

Kristoffer debuterade som författare hösten 2021 med ”Törst”, en självbiografisk roman om kärlek, alkohol och att försöka vända livet. Det är en hissnande uppriktig, dråplig, gripande och gränslös behind the scene. Beställ ditt exemplar här!

Under våren 2020 gjorde Kristoffer ett par specialavsnitt kopplade till Corona kallade ”Det Dagliga Värvet”, en podd med människor med spännande liv, yrken och berättelser värda att berätta. Avsnitten blev omedelbart populära och visar på Kristoffers styrka i att kunna lyfta det enskilda samtalet till att nå ut på ett personligt sätt till en stor publik.

Just denna styrka är också anledningen till att Kristoffer anlitas av många företag och organisationer, allt från Volvo till Utrikesdepartementet, för att hjälpa dem förmedla sitt budskap.

Den 24 oktober 2018 intervjuade Kristoffer Amanda Knox (se den uppmärksammade dokumentären om Amanda Knox här) på China Teatern.

Kristoffer kan bokas som intervjuare på företagsevent, samtalsledare, moderator och konferencier där han engagerat och med personlig ton får med sig alla deltagare genom en perfekt avvägning mellan humor och allvar.

Sociala medier:

Skicka intresseanmälan för Kristoffer Triumf