Lisa Borg

Lisa Borg är programledare, content creator och maximalist stylist.

Lisa Borg är programledare, content creator och maximalist stylist. Hon har med sin smarta snabbhet, högljudda skratt och charmiga ärlighet tagit Sveriges unga med storm. 

 

Lisa blev snabbt en av YouTubes mest lysande stjärnor när hon 2019 började styla artister och realitystjärnor på sin kanal med hundratusentals tittare på varje video. 

 

Snabbt började Lisa även styla i sammanhang som Melodifestivalen (2021, 2023), Grammis (2021, 2023), Big Brother (2022), Stadium (2022) och har även fortsatt styla både följare och kända personer på sin TikTok-kanal med över 200 000 följare. 

 

Lisa når idag över 600 000 personer mellan 13 och 32 år i sina populära medier, däribland TikTok, Instagram och Snapchat. Hon är därmed en av Sveriges absolut största influencers. 

 

Lisa har även synts flitigt i mediasamanhang senaste åren som programledare i Studio Paradise (2020, 2021), som deltagare i realityserien Lisa & Henrik – kärlek över gränsen (2021,2022) och program som Är Du Helt Hundra? (SVT), Herre på täppan (Discovery). För att inte tala om vinsten i Good Luck Guys ihop med sin man Henrik Borg (Prime video, 2023).

 

Lisa är gift med den norska realitystjärnan Henrik Borg och har genom honom även gjort sig ett stort namn i norsk media. Utöver parets egen realityserie (Nordens första realityserie placerad på YouTube) är de självklara profiler även i Norsk TV som God Morgen Norge (TV2), Ex and the City (Discovery.no) och Fangene på Fartet (PlutoTv).

 

Lisa kan bokas som programledare, deltagare i TV-program, stylist, konferencier och som marknadsplattform i sina sociala medier.

 

Sociala medier och Lisas länkträd:

Skicka intresseanmälan för Lisa Borg