Nils driver bl.a. Melanders fisk, Sjöpaviljongen, Wärdshuset Ulla Winbladh och legendariska Wedholms fisk för att nämna några.
Nils driver även utanför krogimperiet den italienska krogen Nostrano på Södermalm och är författare till fisk- och skaldjursbibeln FISK – Den ultimata kokboken om fisk och skaldjur (Arena Förlag).
I Kockarnas Kamp på TV4 såg ni Nils som en utav kockarna där han vann folkets sympatier med sin andra plats i säsong fyra. Att Nils som rensat fisk sedan han var 13 år vann deltävlingen med fiskrensning var knappast förvånande.
Nils fick tillsammans med sin bror en Michelin-stjärna för den klassiska restaurangen Wedholms fisk och har även vunnit SM i ostronöppning.
Med sin stora expertis och enorma driv är Nils en efterfrågad föreläsare och inspiratör.
Nils kan även hyras in som kock för en exklusiv matupplevelse i sammanhang med mindre sällskap. Såsom en fisk- och skaldjursmiddag på tu man hand, tillagad av den bästa.
Uppslag till föreläsningar som även går att anpassa efter önskemål;
- Hantering och beredning av färsk fisk och skaldjur
- Entreprenörskap inom restaurangbranschen
- Fisk igår, idag, imorgon
- Gastronomiska trender och framtidsvisioner
- ”Floydafton” en kväll i gastronomins tecken med mycket glimt i ögat
- Catering med kocken på plats