Sarit Monastyrski

Sarit Monastyrskis röst har hörts i radion i över 30 år. Att skapa intressant innehåll och hitta det viktigaste i varje ämne är Sarits absoluta styrka.

Hon har bland annat programlett några av Sveriges Radios största program – P4 Extra, Karlavagnen och Ring så spelar vi.  I dag är hon programledare för Kvällspasset i P4.  Med sin ödmjukhet och oförställda nyfikenhet lyckas hon alltid hitta rätt ton i sitt möte med människor oavsett om sammanhanget kräver djupt allvar eller lättsam humor. Sarit är snabb, mycket inlyssnande och lockar fram det bästa ur de hon intervjuar. 

Att skapa intressant innehåll och hitta det viktigaste i varje ämne är Sarits absoluta styrka. Hon kan hantera alla sorters människor och gör det med värme och professionalitet, både på svenska och engelska. Sarit är trygg, kommer med kloka inspel och är ofta en värdefull tillgång även i planeringsfasen. Hon går igenom rutan såväl som radio, vilket gör henne mångsidigt för både digitala evenemang som live. 

Sarit Monastyrski har en mångårig erfarenhet av att moderera och leda samtal från scener och digitalt. I hennes bakgrund hittas kopplingar till Polen, Israel, Italien och Kina, men framför allt är hon Boråsare och stolt Boråsambassadör 2018.

Skicka intresseanmälan för Sarit Monastyrski