Tony Irving

Tony Irving är den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance.

Tony Irving är den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance.

Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden!

Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar i dans. En av Tonys stora passioner är att främja dans i samhället. Han åker land och rike runt för att undervisa, föreläsa och inspirera. Läs mer om Tonys meriter och erfarenheter inom dansen på hans hemsida

Tony Irving är en omtyckt programledare i Sveriges Radio P4:s ”Karlavagnen” på somrarna och har varit programledare i radio för programmet ”Äntligen lördag” på Mix Megapol och innan dess i Sveriges Radio P4 i programmet ”Irving i P4”. Tips! Lyssna gärna på när Tony var värd för P1 sommar här.

Om man vill se Tony in action så besöker man Tony Irvings danskryssning på Birka Gotland. Dessutom håller Tony regelbundet danskurser på Mälarsalen i Stockholm. Mer information om tränings- och dansresor med Tony Irving finns på Tonys hemsida.

Tony är mycket stolt över sitt samarbete med Rosenserien/Sweden Eco.

Som författare har Tony skrivit böckerna ”Move your ass”, ”Tony Irvings 10” och ”Life, Love and Passion”.

Tony kan bokas som föreläsare, som konferencier, för dansundervisning, som inspiratör och för show tillsammans med sina fantastiska dansare. Upplägget med Tony kan skräddarsys för evenemanget. Tony är full av idéer och kreativitet och har en förmåga att entusiasmera den mest skeptiska.

Sociala medier:

Skicka intresseanmälan för Tony Irving